כדורי שוקולד
מצרכים (20-25 יחידות)
375 גרם (2 כוסות) פרורי עוגיות לוטוס או פירורי ביסקוויטים
60 גרם (1/4 כוס) חמאה בטמפרטורת החדר
180 גרם (1/2 מיכל) נוטלה
100 גרם (חפיסה) שוקולד לבן קצוץ דק
לקישוט:
סוכריות צבעוניות
קליק שחור לבן
מרשמלו חתוך דק
פירורי ביסקוויט
אופן ההכנה
בקערה, מערבבים את כל החומרים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצרים מהבלילה כדורים קטנים בקוטר 2 ס"מ ומעבירים למקרר לצינון של חצי שעה לפחות.
מוציאים מהמקרר ומקשטים.
מחזירים למקרר לצינון.